0497 33 60 11
mobiel: 06 10882448

Zoveel keuze in woonkamervloertegels. Bezoek de showroom van Tegeladvies.nl in Hapert (nabij Eersel, Bergeijk & Valkenswaard)

Een enorm programma vloertegels zijn op een eigentijdse wijze gepresenteerd in de showroom van Tegeladvies.nl in Hapert (de Kempen bij Eersel, Bergeijk en Valkenswaard).
Voor de woonkamer zijn tal van mogelijkheden. Feitelijk zijn er 3 richtingen keramiek namelijk de keramisch parket - houtlook tegels, afgeleiden van natuursteensoorten en betonlook. Het formaat van de tegel moet passen in de ruimte. Wanneer men bijvoorbeeld een grote tegel toepast heeft men minder voegen dan bij een kleinere tegels en wordt het geheel rustig en ruimtelijk. Vaak hoor je mensen zeggen dat er zoveel keus is waardoor men het moeilijk vind de juiste vloertegel tekiezen. Tegelhandel Tegeladvies.nl geeft u een tip om voor uzelf het volgende te bepalen.

  1. Wilt u een een warme beige/bruine of een koelere grijs/antraciet tegel.
  2. Wilt u een wat grotere of en wat kleinere tegel. Moet passen in de ruimte.
  3. Wilt u een vlakke of een gestructureerde tegel.
  4. Wilt u een egale of een wat genuanceerde tegel.
  5. Welk budget wilt u besteden.

Door op deze manier te werk te gaan kunt u bij Tegeladvies.nl makkelijk een programma tegels samenstellen waaruit u een keuze kan maken.
Ik hoop u te mogen begroeten in de showroom van Tegeladvies.nl te Hapert op korte afstand van Eersel, Bergeijk en Valkenswaard.