0497 33 60 11
mobiel: 06 10882448

Steeds de nieuwste vloertegels in Hapert de Kempen Noord Brabant.

Tegeladvies.nl
Industrieweg 1a
5527 AJ Hapert

[email protected]
Tel.: 0497 33 60 11
Mobiel: 06 10882448

ma:
op afspraak
di:
op afspraak
wo:
op afspraak
do:
op afspraak
vr:
op afspraak
za:
9:00 - 13:00 uur

Vloertegels zijn sterk, duurzaam, makkelijk in onderhoud en uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Doordat de productie technieken de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan zijn is er voor elk interieur een gepaste tegel te verkrijgen.

Keramische vloertegels kunnen in elke ruimte zowel op de vloer als tegen de wand worden toegepast. Vloertegels zijn voor een groot gedeelte afgeleid van natuursteen, beton en houtsoorten. Bij tegels die afgeleid zijn van houtsoorten wordt vaak gesproken over keramisch parket. Vanwege de positieve eigenschappen die hierboven worden genoemd voor keramiek gekozen.

Onderhoud en Reiniging
Belangrijk is dat de vloer die u heeft aangeschaft mooi blijft en makkelijk te reinigen is. Tegelhandel Tegeladvies.nl is dealer van het onderhoud en reinigingsprogramma Patina-Fala. Dit merk heeft zich reeds bewezen als de nummer 1  op het gebied van reiniging en onderhoud van keramische vloertegels en natuursteen. De meest voorkomende producten zijn bij Tegeladvies.nl op voorraad.

Onze showroom met een uitgebreid aanbod aan tegels en keramisch parket bevindt zich in Hapert, op korte afstand van Bladel, Reusel, Bergeijk. Valkenswaard en Eersel.

Schoonmaak probleem vloertegels?

Schoonmaak probleem vloertegels?
Kom voor de oplossing naar Tegeladvies.nl

Een greep uit ons assortiment vloertegels: